The olive polyphenol hydroxytyrosol enhances autophagy and heme oxygenase-1 expression in aortic endothelial cells and reduces arterial stiffness ex vivo
Source
Planta medica: natural products and medicinal plant research - ISSN 0032-0943- (2025) p.
Investigations into the biotransformation, in vitro, and clinical effects of olive polyphenols on cardiovascular health
Source
Antwerpen, Universiteit Antwerpen, Faculteit Farmaceutische, Biomedische en Diergeneeskundige Wetenschappen, Departement Farmaceutische Wetenschappen, 2025,XVI, 285 p.
"Glas water voor het eten werkt soms even goed" : 10 producten die gewichtsverlies beloven, maken ze het ook waar?
Source
Het laatste nieuws - ISSN 1780-1273- (2025.03.15) p. 8-9
Comparison of in vitro biotransformation of olive polyphenols between healthy young and elderly
Source
Metabolites - ISSN 2218-1989-15:1 (2025) p. 1-28
Clinical relevance of oxidative stress biomarkers in human flavivirus infections as predictors of disease progression and severity
Source
Reviews in medical virology - ISSN 1052-9276-34:6 (2024) p. 1-25