workshop vegan cooking
(English below)
Veganistisch eten konijnenvoer? Na deze workshop in elk geval niet meer! Je ontdekt hoe je het vlees op je bord gemakkelijk vervangt door gezonde, voedzame en smaakvolle vleesvervangers. Tofoe, seitan en tempé hebben straks voor jou geen geheimen meer. Je leert hoe je ze op smaak brengt en verwerkt in tal van gerechten. Ook peulvruchten zoals kikkererwten, linzen en bonen komen aan bod. Deze veelzijdige plantaardige eiwitbronnen vervelen nooit. Van burgers tot stoofpotjes: ze kunnen alles aan. Je hoeft niet op voorhand te eten.
Let op de plaatsen zijn beperkt, min 10, max. 15
Dinsdag 21/03/2023 van 18u30 tot 21u Posthof vzw Patriottenstraat 62, 2600 Antwerpen.
Vegan food rabbit food? At least not after this workshop! You'll discover how to easily replace the meat on your plate with healthy, nutritious and tasty meat substitutes. Tofu, seitan and tempeh will soon hold no secrets for you. You will learn how to flavor them and incorporate them into numerous dishes. Legumes such as chickpeas, lentils and beans are also covered. These versatile vegetable protein sources never bore you. From burgers to stews, they can handle anything. No need to eat in advance.
Please note seating is limited (min 10- max15).
Tuesday 21/03/2023 from 18h30 to 21hPosthof vzw Patriottenstraat 62, 2600 Antwerp.